Work With Me

Voor fotografen

Voor wie net start of al langer bezig is. Voor wie op zoek is naar concrete antwoorden, een plan van aanpak, een klankbord, een zachte schop onder z'n kont. Omdat het soms fijner is om het niet allemaal zelf, alleen, te moeten uitzoeken. Omdat shortcuts niet bestaan, maar ik je wel onnodige omwegen kan besparen.

SCROLL OM MEER TE LEZEN

Pick-my-brain sessie

Tijdens een pick-my-brain sessie vuur je een uur lang al je vragen op me af. Van fototechnische en editing gerelateerde issues tot workflow, pricing, marketing en alles daartussenin. Jij vraagt erop los, ik voorzie je van concrete antwoorden en een plan van aanpak waar je na de sessie verder mee aan de slag kunt.

INCLUSIEF

• VRAGENLIJST VOORAF
• SAMENVATTING NADIEN
• ONLINE SESSIE VAN 1 UUR
• EXTRA UREN BIJ TE BOEKEN

ALLE PILOT PLEKJES INGEVULD.

ZET ME OP DE WACHTLIJST

Mentoring

Tijdens een mentoring traject werken we samen op langere termijn. We gaan meer de diepte in dan louter vragen stellen en antwoorden geven en door de opeenvolging van verschillende sessies kunnen we heel concreet aan je fotografie skills en/of bedrijf bouwen. Wie wil kan tijdens een mentor traject ook meelopen tijdens een huwelijk of shoot.

INCLUSIEF

• INTAKE VAN 1 UUR
• PLAN VAN AANPAK VERSPREID OVER VERSCHILLENDE SESSIES EN TOPICS
• MINIMUM 2 MENTORSESSIES VAN 2 UUR
• MOGELIJKHEID OM MEE TE LOPEN TIJDENS EEN HUWELIJK OF SHOOT

NOG 1 PLEK AAN PILOT TARIEF VANAF

MEER INFO AANVRAGEN

€650, excl. btw

Lieve woorden

Geen geheimen, alles op tafel en het hart op de tong. Isabeau maakt het haar missie om je zo veel mogelijk kennis en ondersteuning te geven om je bedrijf te laten groeien. Haar visie op fotograferen en ondernemen is er eentje die af en toe je ogen en mond doen openen. Ik denk nog vaak terug aan haar woorden wanneer ik mijn onderneming verder uitbouw en kan steeds bij haar terecht voor vragen. Ze is de beste cheerleader langs de zijlijn met een gouden hart."

- Lou Voet, Keep Louking

SCROLL OM MEER TE LEZEN

Met hart en ziel en zachtheid.

In januari 2018 vroeg ik - toen nog als student-ondernemer - een ondernemingsnummer aan. Zes jaar en heel wat zoeken en vinden later, durf ik zeggen dat mijn bedrijf staat als een huis. Eentje waaraan gebouwd en geregeld weer verbouwd wordt. Met bloed, zweet en tranen, maar vooral met hart en ziel. Met doen wat je graag doet en daar ook een juiste prijs voor vragen. Met keihard voor je dromen gaan, maar ook zacht zijn voor jezelf. Met op het juiste moment op de juiste plaats zijn, maar vooral de juiste mensen kennen. Met werken om je doelen te behalen, maar dat slim doen en weten aan welke touwtjes je moet trekken om te zorgen dat er iets beweegt. Zonder 'girlboss vibes' of 'work hard, play hard' mentaliteit. Gewoon, met hart en ziel en zachtheid.