FAMILIE

FAMILIEFOTOGRAFIE

DE TIJD IN EEN DOOSJE DOEN

Jouw tribe, je gezin, je favoriete clubje, dat is er één om te koesteren. Niet alleen op de grote momenten, maar zeker ook daartussenin. Wanneer ze één maar evengoed éénendertig zijn.

Ik heb een zwak voor familiesessies bij jullie thuis. Omdat die plek vaak tot de nok gevuld is met herinneringen en écht vertelt wie jullie zijn. Maar ik ga ook graag samen op avontuur. In elk geval zorg ik voor een fotosessie die niet aanvoelt als een fotosessie. Braaf de instructies van de fotograaf opvolgen? Met een tandpastasmile richting camera lachen? Doe mij maar niet. We gaan voor spontane beelden, échte herinneringen. Omdat ik geloof dat jullie meer willen dan enkel mooie foto’s. Beelden vol echtheid en gevoel, die voelen als ‘van jullie’.

Investering

02.

01.

Sessie op maat

1 tot 2 uur fotograferen, bij jullie thuis of op een plek met een bijzondere betekenis, op een moment dat jullie zelf kiezen.

Vanaf 595 euro

Mini sessie

Een half uur voor mijn lens, op vaste data en locaties. Onder de noemer 'koester'.

Vragen? Twijfels? Stuur een mailtje naar hi@isabeaureynvoet.com

en ik help je graag op weg.

MEER INFO

BROCHURE AANVRAGEN

FAQ

Wanneer leggen we onze fotosessie best vast?

Kies ik voor een sessie op maat of voor een mini sessie?

Een sessie op maat leg je idealiter een tweetal maanden op voorhand vast. Wanneer jullie graag in het weekend afspreken zelfs nog wat vroeger. Een mini sessie kan je inboeken via mijn online agenda en daar is vaak meer last-minute nog een plekje vrij. Door wat motregen laten we ons trouwens niet afschrikken, maar bij regenweer verplaatsen we naar een ander moment.

Bepaal je graag zelf waar en wanneer we afspreken? Vind je het fijn om meer tijd samen te hebben zodat de fotosessie meer organisch kan verlopen en jullie achteraf meer beelden ontvangen? Kies dan voor een sessie op maat. Een mini sessie is dan weer ideaal als je voor short & sweet gaat of wanneer jullie budget even geen uitgebreide fotosessie toelaat.

Kan ik een fotosessie cadeau doen?

Help! Ik kijk er tegenop om op de foto te gaan.

Yes, heel graag zelfs. Foto's zijn één van de weinige dingen die in waarde toenemen naarmate de tijd verstrijkt en vormen zo een wondermooi cadeau. Stuur me een mailtje via hi@isabeaureynvoet.com en ik bezorg je meer info over mijn cadeaubonnen en de manier waarop je jouw steentje kan bijdragen aan iemands memory bank.

Tenzij je het gewoon bent voor de camera te staan, vinden we een fotosessie allemaal een tikkeltje spannend. En da's helemaal oké. Ik weet hoe ik jullie gerust kan stellen en hoe we peuters of pubers met een eigen willetje mee op sleeptouw nemen. Zo voelt een fotosessie al snel als een toffe activiteit met jullie tribe, waar jullie toevallig ook prachtige foto's aan overhouden.

LIEVE WOORDEN

“Isabeau heeft de gave je naturel in beeld te brengen."

"We deden al verschillende mini sessies bij Isabeau gedaan en wat een geweldige ervaring is dat. Isabeau laat je niet poseren maar heeft de gave om je naturel in beeld te brengen. Tijdens een van de sessies was het onze zoon zijn dagje niet, maar is ze er toch in geslaagd om er een prachtige fotoreeks van te maken. Zo puur en mooi! Ik kan haar aan iedereen aanraden!"

SANDY, EMMANUEL & THIBAULT