FAMILIE

FAMILIEFOTOGRAFIE

EEN STUKJE NU BEWAREN, ZODAT JE ER ALTIJD NAAR TERUG KAN

Jouw tribe, je gezin, je favoriete clubje, dat is er één om te koesteren. Niet alleen op de grote momenten, maar zeker ook daartussenin.

Wanneer ze één maar evengoed éénendertig zijn.

Ik heb een zwak voor familiesessies bij jullie thuis. Omdat die plek vaak tot de nok gevuld is met herinneringen en écht vertelt wie jullie zijn.

Maar ik ga ook graag samen op avontuur, de wijde wereld in. Bij voorkeur naar een plek met een bijzondere betekenis.

In elk geval zorg ik voor een fotosessie die niet aanvoelt als een fotosessie. Braaf de instructies van de fotograaf opvolgen? Met een tandpastasmile richting camera lachen? Doe mij maar niet. We gaan voor spontane beelden, échte herinneringen.Omdat ik geloof dat jullie meer willen dan enkel mooie foto’s. Beelden vol echtheid en gevoel, die voelen als ‘van jullie’. Het leven zoals het is, maar met een gouden randje.

BROCHURE AANVRAGEN

Familiesessies

1,5 tot 2 uur fotograferen, bij jullie thuis of op locatie, op een moment dat jullie zelf kiezen. Samen rondhangen, de tijd bevriezen, met beelden om voor altijd te koesteren tot resultaat.

Vanaf 595 euro

Voor de grote mijlpalen in het leven en de momenten tussenin. Echte momenten vastgelegd op een pure, warme en prachtige manier.

BROCHURE AANVRAGEN

bekijk portfolio

LIEVE WOORDEN

“Isabeau heeft de gave je naturel in beeld te brengen."

“Naturel, zoals het leven is, in het hier en nu, vol liefde"

"We stonden al verschillende keren voor de lens van Isabeau en wat een geweldige ervaring is dat. Ze laat je niet poseren, maar heeft de gave om je heel naturel in beeld te brengen. Isabeau slaagt er keer op keer in een prachtige fotoreeks te brengen. Zo puur en mooi! Ik kan haar aan iedereen aanraden!"

"Zodra je Isabeau ontmoet, valt alle 'spotlight angst' van je af. Ze geeft je meteen een goed gevoel en kan op deze manier ook prachtige foto's afleveren. Gewoon naturel, zoals het leven is, in het hier en nu, vol liefde. Bedankt voor je enthousiasme, je professionaliteit en voor het maken van eeuwige herinneringen."

SANDY, EMMANUEL EN THIBAULT

MIEKE, WOUTER EN FEE