TROUWEN

HUWELIJKSFOTOGRAFIE

VOOR DE GOESTINGDOENERS, DE NOSTALGISCHE ZIELEN, DE AVONTURIERS MET EEN PEPERKOEKEN HARTJE

Op het lijstje met dingen die me belachelijk gelukkig maken? Koppels die liefde vieren, op hun manier. Tradities worden daarbij hier en daar gretig aan de laars gelapt, maar in een paar details schuilt de allermooiste symboliek.

Ik ben er bij, heel graag, maar steevast op de achtergrond. Ik zie, neem deel en leg vast. De groepsfoto's, de eerste kus, maar zeker ook de momenten tussenin. De omhelzing van vrienden die elkaar terugzien, een mama die een traantje wegpinkt, een schaterlach tijdens een speech. Geloof me als ik zeg dat dit binnen twintig jaar nog steeds jullie favoriete foto's zijn.

BROCHURE AANVRAGEN

trouwfotografie

vanaf 3500 euro

kennismaking

reportage van 6 uur

+250 afgewerkte beelden

album (15x15, 10 pagina's)

btw & verplaatsing binnen België

Een tweede fotograaf? Een videograaf? Trouwen in het buitenland? Feest vieren in meerdere delen? Foto's voor jullie website of uitnodigingen? Vertel het me & we'll make it happen.

BROCHURE AANVRAGEN

LET'S GET TOGETHER

Fotograferen, een spelletje 'ik zie ik zie wat jij niet ziet' voor gevorderden. Als koppel kan je onmogelijk op tien plaatsen tegelijk zijn en zo gaan er op jullie huwelijksdag onvermijdelijk een hele resem momenten aan jullie voorbij. Als jullie daarvan dankzij mijn foto's een deel alsnog kunnen beleven, is mijn missie al voor de helft geslaagd. Part two is in de spreekwoordelijke sacoche als mijn camera's en ik blenden in het geheel van jullie dag. Wanneer jullie de spotlights al gauw vergeten en volop kunnen genieten. Om er dan achteraf toevallig steengoede foto's aan over te houden.

Nagenieten to the max. Voor de rest van jullie leven herbeleven.

LIEVE WOORDEN

“De foto's brengen ons helemaal terug"

"Wow, hoe mooi zijn onze foto’s! Ze brengen ons helemaal terug. En zo leuk dat elke momentje van de dag mee is opgenomen in de preview. We vonden het zo aangenaam je erbij te hebben. Hoewel we elkaar niet ‘echt’ kennen voelde het zeer vertrouwd. Alleen maar complimenten!"

THAIS EN THOMAS

FAQ

Hoe krijgen we onze foto's?

Hoe snel krijgen we onze foto's?

Ik lever de foto's aan via een privé online galerij. Het grote voordeel? Jullie kunnen snel en eenvoudig tussen de verschillende dagdelen navigeren, favorieten verzamelen en (bepaalde delen van) jullie galerij met jullie gasten delen.

Ongeveer een week na jullie huwelijksdag ontvangen jullie een preview van een twintigtal foto's. De volledige galerij met al het zorgvuldig afgewerkte beeldmateriaal volgt ongeveer zes tot acht weken na jullie huwelijk.

Kunnen we nadien foto's laten printen?

Hoe ver op voorhand boeken we best?

First come, first serve en ik neem elk jaar een beperkt aantal huwelijken aan, verspreid over de verschillende maanden. Trouwen jullie in het hoogseizoen (mei t.e.m. september) dan boek je me best 1,5 tot 1 jaar op voorhand. In het laagseizoen ben ik soms nog meer last-minute beschikbaar.

Heel graag zelfs. Om te vermijden dat jullie foto's stof gaan vergaren, krijgen jullie van mij een verrassingsalbum (20x20, 10 pagina's) cadeau. Een uitgebreid album op maat laten ontwerpen? Beelden professioneel laten inkaderen? Thank you notes drukken? Ook dat kan.

TROUWEN OVER GRENZEN HEEN

Moments over mountains, altijd. Maar omdat mijn liefde voor het vak z'n oorsprong vind in reisfotografie bewaar ik een bijzonder plekje in mijn hart voor huwelijken over de Belgische landsgrenzen heen. Ja zeggen op een Portugees strand, de benen van onder je lijf dansen in de Zwitserse bergen of limoncello atten in la bella Italia, ik reis wat graag met jullie mee.