Nieuw leven

DE MIJLPAAL DER MIJLPALEN

Vastleggen. Zacht, eerlijk en kwetsbaar.

Om voor altijd vast te houden.

Ik leg vast, steevast op een pure en ongedwongen manier. Zonder gekke attributen of gekunstelde poses. Echt en oprecht. Het leven zoals het is, met een gouden randje. Daarnaast zijn deze fotosessies een wondermooi cadeau voor wie mama wordt of is geworden. Als geboortegeschenk, push present of gewoon zomaar. Een cadeau dat alleen maar in waarde toeneemt naarmate de tijd verstrijkt.

Als het over baby’s gaat, zijn alle clichés waar. De tijd vliegt en die kleine vingers en teentjes lijken te groeien waar je

bij staat. De 5774 foto’s op je smartphone zijn leuk - en zelfs quasi-levensnoodzakelijk - maar een fotograaf die langskomt

om de eerste momenten samen op beeld te vangen, dat is goud waard. De kraamtijd in jullie kersverse babybubbel, dat nieuwe gezinslid wanneer jullie na een aantal weken (misschien zelfs maanden) jullie draai hebben gevonden.

brochure aanvragen

Womb to world

Zwangerschap

Nieuw leven dat groeit in je buik, het is pure magie. Misschien ga je daar elke dag van je zwangerschap volmondig mee akkoord of liggen jij en dat voortdurend veranderende lijf geregeld met elkaar in de knoop. Een ding is zeker: ook deze tijd wil je het liefst in een doosje doen. Met een zwangerschapssessie. Een ode aan dat wonderbaarlijke lijf van jou én aan het leven zoals het nu is, voor een klein welpje jullie pack komt vervoegen.

Vanaf 595 euro

01

BROCHURE AANVRAGEN

Kraamtijd

Tijdens een ‘kersvers’ reportage kom ik langs in jullie kraambubbel, idealiter tijdens de eerste 48 uur na de geboorte van jullie kleintje. Geen fotosessie in de strikte zin van het woord, poseren laten we achterwege, maar een reportage die een deel - het prille begin - van jullie verhaal in een doosje doet. Sinds kort kan je me er ook bij hebben tijdens de geboorte van jullie kindje, één van de meest intieme en impactvolle momenten in een mensenleven.

Vanaf 525 euro

02

BROCHURE AANVRAGEN

Baby

Een klassieker met een reden. Tijdens een nieuw leven sessie spreken af bij jullie thuis, in jullie vertrouwde omgeving, binnen de twee weken maar even goed een aantal maanden na de geboorte. We nemen de tijd en volgen het tempo van jullie kleintje. Voeden, troosten en verschonen, het hoort er allemaal bij. Ik leg vast, op een pure en

ongedwongen manier. Zonder gekke attributen of gekunstelde poses. Echt en oprecht. Het leven zoals het is, met een gouden randje.

Vanaf 595 euro

03

BROCHURE AANVRAGEN

LIEVE WOORDEN

“De foto's zijn prachtig. Zo zo zo blij mee!"

De foto's zijn prachtig. Zo zo blij mee! Ongelofelijk hoe onze jongens al veranderd zijn op die paar weken. Ik wil je ook bedanken om er een leuk moment van te maken voor ons als gezin. We vonden het echt fijn om zowel tijdens de zwangerschaps- als nieuw leven sessie voor jouw lens te staan.

alexandra, koen, max en lou