Nieuw leven

DE MIJLPAAL DER MIJLPALEN

Vastleggen. Zacht, eerlijk en kwetsbaar.

Om voor altijd vast te houden.

Ik leg vast, steevast op een pure en ongedwongen manier. Zonder gekke attributen of gekunstelde poses. Echt en oprecht. Het leven zoals het is, met een gouden randje. Daarnaast zijn deze fotosessies een wondermooi cadeau voor wie mama wordt of is geworden. Als geboortegeschenk, push present of gewoon zomaar. Een cadeau dat alleen maar in waarde toeneemt naarmate de tijd verstrijkt.

Als het over baby’s gaat, zijn alle clichés waar. De tijd vliegt en die kleine vingers en teentjes lijken te groeien waar je

bij staat. De 5774 foto’s op je smartphone zijn leuk - en zelfs quasi-levensnoodzakelijk - maar een fotograaf die langskomt

om de eerste momenten samen op beeld te vangen, dat is goud waard. De kraamtijd in jullie kersverse babybubbel, dat nieuwe gezinslid wanneer jullie na een aantal weken (misschien zelfs maanden) jullie draai hebben gevonden.

brochure aanvragen

Womb to world

Zwangerschap

Nieuw leven dat groeit in je buik, het is pure magie. Misschien ga je daar elke dag van je zwangerschap volmondig mee akkoord of liggen jij en dat voortdurend veranderende lijf geregeld met elkaar in de knoop. Een ding is zeker: ook deze tijd wil je het liefst in een doosje doen. Met een zwangerschapssessie. Een ode aan dat wonderbaarlijke lijf van jou én aan het leven zoals het nu is, voor een klein welpje jullie pack komt vervoegen.

Vanaf €300 (mini sessie) of €570 (sessie op maat)

01

BROCHURE AANVRAGEN

Geboorte & kraamtijd

Tijdens een ‘kersvers’ reportage kom ik langs in jullie kraambubbel, idealiter tijdens de eerste 48 uur na de geboorte van jullie kleintje. Geen fotosessie in de strikte zin van het woord, poseren laten we achterwege, maar een reportage die een deel - het prille begin - van jullie verhaal in een doosje doet. Sinds kort kan je me er ook bij hebben tijdens de geboorte van jullie kindje, één van de meest intieme en impactvolle momenten in een mensenleven.

Kraamreportages €525, geboortereportages vanaf €1600

02

BROCHURE AANVRAGEN

Baby

Een klassieker met een reden. Tijdens een nieuw leven sessie spreken af bij jullie thuis, in jullie vertrouwde omgeving, binnen de twee weken maar even goed een aantal maanden na de geboorte. We nemen de tijd en volgen het tempo van jullie kleintje. Voeden, troosten en verschonen, het hoort er allemaal bij. Ik leg vast, op een pure en

ongedwongen manier. Zonder gekke attributen of gekunstelde poses. Echt en oprecht. Het leven zoals het is, met een gouden randje.

Vanaf €595 voor het basispakket, inclusief 15 zorgvuldig afgewerkte beelden en €75 budget voor de aankoop van een album, prints ...

03

BROCHURE AANVRAGEN

LIEVE WOORDEN

“Prachtig hoe je onze bende in beeld bracht."

“Waaaaw waaaaaw waaaaw! Tranen rollen over mijn wangen. Zo fier op mijn boys! Prachtig hoe je onze bende in beeld bracht. Wij zoals we zijn, soms chaos, maar massa’s liefde. Zo dankbaar dat ik mijn complete bende op beeld heb. Dit gaan we vaker doen.

Prachtig Isabeau!”

STEPHANIE, BOB, JOSEPH, BASILE, GUSTAVE

FAQ

Wanneer boeken we onze fotosessie best?

Kan je meerdere fotosessies combineren?

Om zeker te zijn van een plekje boek je jullie fotosessie best een drietal maanden op voorhand. Vroeger is zalig omdat er dan meer keus is in mijn agenda, later kan maar dan loop je het risico dat de agenda al vol zit. Ik neem elke maand een beperkt aantal shoots van elk type aan en de plekjes vullen zich volgens het 'first come first serve' principe.

Voelt kiezen een beetje als verliezen? I got you. Combineer je een zwangerschapssessie met een nieuw leven sessie? Of laat je me graag langskomen net na de geboorte (kersvers) en een paar maanden later (nieuw leven)? Heel graag. Vraag via het contactformulier de brochure aan. Daarin vind je alle info over het combineren van verschillende sessies en de fijne extra's die daaraan gekoppeld zijn.

Help! Ik kijk er tegenop op de foto te gaan.

Kan ik een fotosessie cadeau doen?

Tenzij je het gewoon bent voor de camera te staan, vinden we een fotosessie allemaal een tikkeltje spannend. En da's helemaal oké. Ik weet hoe ik jullie gerust kan stellen, hoe ik de meest fotogenieke hoekjes in huis creëer en hoe je peuters met een eigen willetje gewillig laat meewerken. Mijn aanpak is oprecht en ongedwongen, gekke attributen en gekunstelde poses (baby's in bloempotten, remember?) zal je bij mij niet zien. Ik ga voor het leven zoals het is, maar met een gouden randje.

Yes, heel graag zelfs. Foto's zijn één van de weinige dingen die in waarde toenemen naarmate de tijd verstrijkt en vormen zo een wondermooi cadeau. Als geboortegeschenk, push present of gewoon

zomaar. Stuur me een mailtje via hi@isabeaureynvoet.com en ik bezorg je meer info over mijn cadeaubonnen en de manier waarop je jouw steentje kan bijdragen aan iemands memory bank. Bij kids concept store Room4Kids kan je trouwens een nieuw leven sessie toevoegen aan je geboortelijst. Of geef gerust wat onsubtiele hints aan je partner, vrienden of familie.

BROCHURE AANVRAGEN