'Toon me je huis en ik zeg je wie je bent’, een uitspraak van één of andere interieurgoeroe, maar wel eentje waar ik me volledig in kan vinden. Net daarom vind ik het zo heerlijk om koppels en gezinnen thuis te fotograferen. Zij voelen zich meteen op hun gemak, de beelden stralen instant meer persoonlijkheid uit en nadien zijn ze nog zo betekenisvol. Zie je jezelf binnen 15 jaar al door dat album bladeren, met een smile van hier tot in Tokyo bij het zien van jullie thuis van toen?

Zo’n ‘at home’ sessie is er trouwens niet alleen voor kersverse baby’s. Gezinnen met oudere kinderen, koppels, grootouders: ik leg ze met veel plezier vast in hun natuurlijke habitat. Dat ik na zowat elke ‘at home’ sessie ons hele interieur wil omgooien, neem ik er met veel plezier bij.

Share this story

COMMENTS Expand -