Een tiny adventure, dat is een fotosessie die geen fotosessie is, een avontuur in eigen land waar je toevallig ook een prachtige fotoreportage aan overhoudt. Last van poseervrees of gaat al je haar rechtop staan van een shoot waarbij je braaf de instructies van de fotograaf moet volgen? Maar heb je wel zin om bewust de pauzeknop in te drukken en herinneringen te maken voor het leven? Dan is een tiny adventure iets voor jou. Nog niet volledig overtuigd? Hieronder zet ik de vijf belangrijkste redenen om een tiny adventure te boeken op een rij.

avontuurlijke fotograaf

1/ The time is now

Een tiny adventure is de perfecte reden om er in eigen land op uit te trekken. Waarom wachten tot je volgend jaar hopelijk weer het vliegtuig op mag naar een exotische bestemming? Het leven gebeurt nu, vergeet het niet te leven!

avontuurlijke gezinsshoot

2/ Alles kan

Door de stad slenteren en koffiekoeken eten op een bankje in de zon? Wandelen met alpaca's? Kleiduifschieten met je beste vrienden? Alles kan. Jij kiest het avontuur, ik leg het vast op de gevoelige plaat.

avontuurlijke fotoshoot met het gezin

3/ Easy does it

Geen gezeul met camera's, je dure smartphone niet in de handen van een wildvreemde stoppen voor een foto van de hele bende. Tijdens een tiny adventure kan je tweehonderd procent genieten van het moment.

familiefotografie gent

4/ Tastbare herinneringen

Je grote liefdes? Die wil je in een doosje stoppen en voor altijd koesteren. Door het printbudget dat bij elk tiny adventure is inbegrepen, kan dat ook echt. Zo liggen die prachtige foto's geen stof te vergaren op je laptop of harde schijf en worden de herinneringen letterlijk tastbaar, als een print aan de muur, een fotoalbum ...

avontuurlijk familiefotograaf

5/ Spontaan als codewoord

Een tiny adventure is een fotosessie die geen fotosessie is. Ideaal voor partners (I see you!) die niet staan te springen om op de foto te gaan. Ik leg je vast zoals je écht bent en beloof dat je het 90% van de tijd niet eens zal merken.

Sta je intussen te springen om op tiny adventure te vertrekken? Stuur me een mailtje en vraag de brochure aan. Op deze pagina kan je alvast wat meer info vinden.

Share this story

COMMENTS Expand -