Vastleggen. Om voor altijd vast te houden.

Jouw tribe, je gezin, je favoriete clubje, dat is er één om te koesteren. Op de grote momenten, maar zeker ook daartussenin. Wanneer ze één maar evengoed éénendertig zijn.

SCROLL naar beneden

Het proces

01

03

02

Plannen

Fotograferen

Nagenieten

Je claimt een datum via mijn online agenda (beschikbaar vanaf 24.08) en we brengen de betaling van de de session fee in orde. In de aanloop naar jullie fotosessie ontvangen jullie een brochure met tips en een vragenlijst. Zo leer ik jullie kennen en kan ik jullie straks zo goed mogelijk op beeld vangen. We (video)bellen de week voor de sessie. Dat breekt het ijs en helpt ons om de laatste details te finetunen.

Vier weken na de fotosessie krijgen jullie toegang tot jullie persoonlijke online galerij met daarin een slideshow met alle afgewerkte foto's. Je koopt één van de drie beeldcollecties aan en kan het overeenstemmende aantal foto's in hoge resolutie en zonder watermerk downloaden. Het printbudget kan je gebruiken om frames, albums en ander moois aan te kopen in de winkelomgeving die hoort bij jullie galerij.

Een fotosessie die niet voelt als een fotosessie. Ik kom langs en leg - mits hier en daar wat richting geven - vast wat er gebeurt. We gaan voor echte herinneringen, foto's die aanvoelen als 'van jullie' en ik focus op spontane momenten en betekenisvolle details. Gemiddeld duurt een sessie anderhalf uur tot twee uur. Soms iets langer. Ik kijk niet op de klok, zo is er voldoende ruimte voor pauzes en eventuele peuterkuren.

De investering

Session fee: €220

- fotoreportage van 1,5 à 2 uur

- vragenlijst en brochure met tips ter voorbereiding

- mijn verplaatsingstijd en - kosten binnen België

*alle prijzen zijn inclusief btw

Collectie A

Collectie B

Collectie C

€675

€375

€875

Jullie 30 favoriete beelden in hoge resolutie en zonder watermerk. 225 euro budget om jullie herinneringen tastbaar te maken door frames, albums en ander moois.

Jullie 15 favoriete beelden in hoge resolutie en zonder watermerk. 75 euro budget om jullie herinneringen tastbaar te maken door frames, albums en ander moois.

Alle beelden (minimum 60) in hoge resolutie en zonder watermerk. 500 euro budget om jullie herinneringen tastbaar te maken door frames, albums en ander moois.

FAQ

Waarom werk je met printkrediet?

Waar gaan de sessies door?

Jullie investeren in kwalitatieve beelden en die verdienen een kwalitatieve druk. Het zou doodzonde zijn dat jullie foto's ondergesneeuwd raken op een harde schijf of in de cloud, om er vervolgens nooit meer naar te kijken. Door ze te printen komen herinneringen echt tot leven en kunnen ze generaties lang worden doorgegeven.

Ik ben groot voorstander van een fotosessie bij jullie thuis. Het bespaart ons een portie slechtweerstress, je hebt alles bij de hand, kleintjes komen sneller los en er valt vanalles te beleven. Bovendien hebben beelden nog zoveel meer betekenis als ze gemaakt zijn op een plek die écht van jullie is. Dat het daar volgens jullie niet fotogeniek zou zijn, is geen excuus. Geef me één raam waar wat licht binnenkomt en I’ll make it work. Het is mijn job jullie dagelijks leven er op z’n fotogeniekst uit te laten zien. Beloofd. En als het toch - al is het maar vijf minuten - droog blijft, kunnen we altijd even naar buiten. Op een andere plek afspreken mag, maar ik laat een sessie bij jullie thuis graag de default optie zijn.

Geen vraag maar: damn, da's pricey!

Die reactie begrijp ik. Volledig. Ik ben niet de goedkoopste fotograaf out there. Maar ik weet dat de prijs die ik vraag nodig is om jullie een service tot in de puntjes te geven, om mijn hart en ziel in elke sessie te stoppen, om braaf btw en belastingen te betalen en er aan het einde van de rit ook van te kunnen leven. Even goede vrienden als jullie dat op dit moment niet binnen budget gepast krijgen. Hou het dan voor eens om de zoveel jaar, voor een mijlpaal of doodgewoon moment dat jullie in volle glorie op beeld willen zien. Vraag het cadeau, ga er stiekem - of niet zo stiekem - keihard voor sparen of vraag het aan een beginnend fotograaf die het gratis kan. Maar laat alsjeblieft foto's maken. Ik beloof dat ze alleen maar meer waard worden naarmate de jaren verstrijken.

Is de session fee inbegrepen in de prijs van de beeldcollecties?

Nee, het gaat om twee aparte prijzen. Je betaalt de session fee vooraf en die dekt de voorbereiding van jullie sessie, mijn verplaatsingstijd en -kosten binnen België en het eigenlijke fotograferen. De beeldcollectie betaal je nadien, wanneer je de beelden ontvangt. Zo hoef je pas voor de foto's te betalen wanneer je weet dat je er blij mee bent.

SAVE THE DATE

Beschikbare data 2023

Zondag 22 oktober (namiddag)

Woensdag 25 oktober

Woensdag 15 november

Zondag 19 november (namiddag)

Zaterdag 25 november

Zaterdag 9 december