MOTHERHOOD SESSIES

Omdat de tijd écht tussen je vingers glipt zodra je kinderen hebt. Omdat we als mama vaak een filmrol vol beelden hebben, maar zelf nauwelijks op de foto staan. Omdat het kan. En omdat we het gewoon keihard verdienen.

SAY NO MORE!

EEN ODE AAN MAMA ZIJN

In de daglichtstudio bij me thuis in het Oost-Vlaamse Massemen vang ik mama's en hun kroost op beeld. Ik geef je tijd om stil te staan bij je rol als mama, bij de band met het mini-mensje dat je met zoveel liefde helpt te groeien, want dat durven we tussen de overvolle to-do lists en slapeloze nachten al eens te vergeten. Met beelden om voor altijd te koesteren als resultaat. Pure, tijdloze portretten, met focus op de connectie tussen mama en kind. Een ode aan mama zijn. Aan de titel die we met zoveel trots - en af en toe een portie gevloek - dragen.

Dat mama worden het mooiste cadeau én de allergrootste uitdaging is, hoef ik je niet te vertellen. Dat de tijd als een sneltrein aan je voorbij raast en het soms moeilijk is de magie te zien wanneer je er middenin zit, weet je vermoedelijk wel. Je verzamelt een filmrol vol met foto's van je kroost en de mensen waar je van houdt. Maar zelf ben je - op een selfie hier of daar na - verrassend weinig op beeld te vinden. Terwijl dat net zo ontzettend waardevol is. Voor jou, maar zeker ook voor hen. Zodat jullie er later altijd even naar terug kunnen.

and through it all,

you mother.

intieme portretten van mama's en hun kinderen

I. Session fee

II. Beeldcollecties

Een fotosessie van ongeveer 45 minuten in mijn home studio. Het moederschap vieren en genieten van wat tijd met elkaar. Lang genoeg om jullie te laten ontdooien en jullie band op een pure en ongedwongen manier op beeld te vangen, kort genoeg de allerkleinsten te blijven boeien.

Omvat:

- een vragenlijst die me helpt jullie zo goed mogelijk op beeld te vangen

- een gids ter voorbereiding van de fotosessie

- 45 minuten in mijn home studio

- koffie, thee, ander lekkers en een warm nest om in te landen

Een drietal weken na de sessie krijg je het resultaat van de sessie te zien in de vorm van een slideshow met alle zorgvuldig bewerkte foto's. Je maakt vervolgens een keuze uit één van de volgende beeldcollecties:

collectie A - 150 euro

- 7 foto's naar keuze die je in hoge resolutie en zonder watermerk kan downloaden

- 50 euro budget voor de aankoop van prints, frames, albums en ander moois

collectie B - 325 euro

- 15 foto's naar keuze die je in hoge resolutie en zonder watermerk kan downloaden

- 100 euro budget voor de aankoop van prints, frames, albums en ander moois

SESSION FEE: 175 EURO

De session fee omvat het eigenlijke fotograferen.

In deze prijs zijn nog geen beelden inbegrepen.

Een (deel van) een motherhood sessie cadeau doen? Dat kan! Stuur me een mailtje via hi@isabeaureynvoet.com en ik bezorg je de mogelijkheden.

collectie C - 425 euro

- alle foto's (min. 30) in hoge resolutie en zonder watermerk

- 250 euro budget voor de aankoop van prints, frames, albums en ander moois

BEKIJK PORTFOLIO

boek je plekje

GOOD TO KNOW

Deze home studio sessies zijn het fijnst met jonge kindjes, vanaf ze een tiental weken oud zijn tot het einde van de kleuterklas. Mijn studio is klein maar fijn dus kan ik voorlopig één mama en één kindje tegelijk op beeld vangen. Met meerdere kindjes tegelijk op de foto? Of toch liever jij alleen met je zwangere buik? Stuur een mailtje via hi@isabeaureynvoet.com.

WAT ANDERE MAMA'S ZEGGEN...

"Mijn tweede zwangerschap is voorbij gevlogen en op wat selfies na had ik hier weinig van op beeld. Isabeau wist me samen met mijn zoontje Wilco op de mooiste manier op beeld vast te leggen. Hoewel in een studio een meer intieme sfeer heerst waarbij de camera toch iets dichter op je neus staat, voelde de sessie heel relaxed aan en dat in het mooiste, zachtste decor. Toen ik de foto's ontving, kreeg ik tranen in mijn ogen. De foto's zijn puur en vol emotie. Ik ben enorm dankbaar dat deze herinnering zo mooi op beeld werd vastgelegd."

"Oh Isabeau. Ik heb zojuist alle foto's bekeken. Zo zo mooi. De dagelijkse smartphone foto's zijn leuk en ook vaak mooi, maar dit zijn beelden die we nooit zelf zouden kunnen maken. We gaan ze voor altijd koesteren."

Coming soon.

ANNA, MAMA VAN WILCO

ESTHER, MAMA VAN FRANCES

ANNELEEN, MAMA VAN ALIX