KOESTER SESSIES

Een half uur voor mijn lens, op vaste data en locaties. Short & sweet, makkelijk en toegankelijk. Met beelden om voor altijd te koesteren als resultaat.

Scroll OM VERDER TE LEZEN

KOESTERSESSIES

een stukje nu

voor altijd.

Familiefoto’s, dat willen we. Foto’s die het nu in een doosje doen zodat we er altijd naar terug kunnen. Die ons op beeld vangen zoals we zijn en ons het gouden randje laten zien dat we zelf al eens durven te vergeten.

Maar de weg erheen. Het heen-en-weer mailen om te boeken, het zoeken naar een moment dat in onze drukke agenda’s past, het kiezen van een locatie, daar willen we het liefst zo snel mogelijk vanaf. Om over het op de foto gaan zelf nog te zwijgen. En vind je het voorgaande best meevallen dan is er nog de rekensom op het einde van de maand, het budget dat helaas niet eindeloos is en dat - hoe graag de we die foto’s ook willen - niet om de haverklap de ruimte biedt voor een uitgebreide fotosessie.

KOESTERSESSIES

I hear you.

I feel you.

En dus sloeg ik aan het denken. Want als het even kon, zou ik jullie stuk voor stuk tijd voor mijn lens cadeau doen. Omdat ik - zeker nu ik zelf mama ben - in elke vezel van mijn lijf voel hoe waardevol herinneringen op beeld zijn. Cadeaus uitdelen kan ik niet (gevalletje: had je tien miljoen, wat zou jij dan doen) maar ik kan het wel zo eenvoudig en behapbaar mogelijk maken. En liever voor jullie portemonnee dan een meer uitgebreid fotomoment. Die laatste hou je dan voor eens om de zoveel jaar, voor mijlpalen of een doodgewoon moment dat je in volle glorie op beeld wilt zien, gewoon omdat het kan. En omdat je er misschien stiekem - of iets minder stiekem - keihard voor hebt gespaard.

BOEK NU JE PLEKJE

Stap 2: de sessie

Stap 3: het resultaat

Stap 1: de boeking

Een drietal weken na de sessie krijg je toegang tot jullie persoonlijke fotogalerij. Je ziet een slideshow met alle afgewerkte beelden en maakt je keuze uit één van de drie beeldcollecties. Zo kan je je favoriete foto's downloaden en laten printen. Koesteren maar.

Een halfuur voor mijn lens. Laat los, geniet. Ik geef hier en daar instructies met connectie en dynamiek als focus, maar verder doen we vooral van 'go with the flow'. Omdat ik geloof dat jullie meer willen dan enkel een reeks mooie foto's. Beelden die echt voelen als 'van jullie'.

Je klikt door naar mijn online agenda en kiest je favoriete tijdstip en locatie uit. Je laat je gegevens achter en betaalt de session fee van €150 om je plekje officieel te reserveren. Een tiental dagen voor je koestersessie ontvang je een mailtje met kledingtips en andere praktische info.

investering

kalender

WAT? WAAR? WANNEER?

session fee - 150 euro

zaterdag 15 juli 2023 - Knokke

- fotosessie van 30 min.

- tips ter voorbereiding van jullie sessie

zondag 13 augustus 2023 - Gent

beeldcollecties

BOEK HIER JE PLEKJE

VOOR NU - 150 EURO

- 7 foto's naar keuze die je in hoge resolutie en zonder watermerk kan downloaden

- 50 euro budget voor de aankoop van prints, frames, albums en ander moois

VOOR ALTIJD - 325 EURO

- 15 foto's naar keuze die je in hoge resolutie en zonder watermerk kan downloaden

- 100 euro budget voor de aankoop van prints, frames, albums en ander moois

VOOR EEUWIG - 425 EURO

- alle foto's (min. 30) in hoge resolutie en zonder watermerk

- 250 euro budget voor de aankoop van prints, frames, albums en ander moois

“NATUREL, ZOALS HET LEVEN IS, IN HET HIER EN NU, VOL LIEFDE!"

LIEVE WOORDEN

Zodra je Isabeau ontmoet, valt alle 'spotlight angst' van je af. Isabeau is een supertoffe madam die je onmiddellijk een goed gevoel geeft en op deze manier ook prachtige foto's kan afleveren. Gewoon naturel, zoals het leven is, in het hier en nu, vol liefde! Bedankt voor je enthousiasme, je professionaliteit en voor het maken van eeuwige herinneringen.

- Mieke

FAQ

Kan ik een koestersessie ook cadeau doen? Of gebruiken voor branding foto's?

01.

Je kan een koestersessie zeker cadeau doen. Stuur me een mailtje via hi@isabeaureynvoet.com en ik bezorg je de mogelijkheden. Verder zijn koestersessies er specifiek voor jou en de mensen waar je van houdt. Omdat branding een heel andere aanpak vergt, plan je hiervoor best een losse sessie in. Neem daarvoor gerust contact op.

Is de session fee inbegrepen in de prijs van de beeldcollecties?

02.

Nee. De session fee van €150 dekt het eigenlijke fotograferen. Voor de beeldcollectie betaal je wanneer je de foto's ontvangt en deze beeldcollecties starten vanaf €150 (7 foto's en €50 printkrediet). Zo betaal je pas voor de foto's wanneer je ook echt tevreden bent met het resultaat.

Wat bij slecht weer?

03.

Door wat motregen laten we ons niet afschrikken. Regent het pijpenstelen dan worden de sessies gecanceld en kan je herboeken naar een later moment. De session fee die je ter reservatie betaalde, blijft in dat geval een jaar geldig.

Nog vragen? twijfels? stuur me een mailtje via hi@isabeaureynvoet.com en ik help je met plezier verder op weg.

VOLG

BEKIJK

LEES

Follow us on Instagram

@flothemes.com