MIJN AANBOD

VOOR MIJLPALEN EN DOODGEWONE DAGEN

De liefde vieren, nieuw leven verwelkomen, de poëzie van het alledaagse. Ik leg het voor je vast. Warm en oprecht. Met oog voor schoonheid, detail en de connectie tussen mensen.

nieuw leven

VANAF:

Als het over nieuw leven gaat, zijn alle clichés waar. De tijd vliegt en die kleine vingers en teentjes lijken te groeien waar je bij staat. De 5774 foto's op je smartphone zijn leuk - en quasi-levensnoodzakelijk - maar een fotograaf die langskomt om de eerste momenten samen op beeld te vangen, dat is goud waard.

En 'the bump' een aantal maanden daarvoor? Ook die leg ik met plezier vast. Samen koesteren we dat voortdurend veranderende lijf en het leven zoals het is voor een nieuw welpje jullie pack komt vervoegen.

595 EURO

INBEGREPEN:

vragenlijst + stijlgids

reportage van 1 tot 1,5u

SLIDESHOW MET ALLE FOTO'S

15 BEELDEN IN HIGH RES

75 EURO PRINTBUDGET

portfolio bekijken

brochure aanvragEN

familie

VANAF:

Jouw tribe, je gezin, je favoriete clubje, dat is er één om te koesteren. Niet alleen op de grote momenten, maar zeker ook daartussenin.Wanneer ze één maar evengoed éénendertig zijn.

Bij jullie thuis of samen op avontuur, in beide gevallen zorg ik voor een fotosessie die niet aanvoelt als een fotosessie. Braaf de instructies van de fotograaf opvolgen? Met een tandpastasmile richting camera lachen? Doe mij maar niet. We gaan voor spontane beelden, echte herinneringen, jullie vastgelegd zoals jullie écht zijn.

595 EURO

INBEGREPEN:

VRAGENLIJST + STIJLGIDS

REPORTAGE VAN 1 TOT 2U

SLIDESHOW MET ALLE FOTO'S

15 BEELDEN IN HIGH RES

75 EURO PRINTKREDIET

PORTFOLIO BEKIJKEN

BROCHURE AANVRAGEN

trouwen

Op het lijstje met dingen die me belachelijk gelukkig maken? Koppels die liefde vieren, op hun manier. Tradities worden daarbij hier en daar gretig aan de laars gelapt, maar in een paar details schuilt de allermooiste symboliek.

Ik ben er bij, heel graag, maar steevast op de achtergrond. Ik zie, neem deel en leg vast. De groepsfoto's, de eerste kus, maar zeker ook de momenten tussenin. De omhelzing van vrienden die elkaar terugzien, een mama die een traantje wegpinkt, een schaterlach tijdens een speech. Geloof me als ik zeg dat dit binnen twintig jaar nog steeds jullie favoriete foto's zijn.

VANAF:

2200 EURO

INBEGREPEN:

reportage van 6u

+250 high res beelden

album (20x20, 10 pagina's)

portfolio bekijken

brochure aanvragEN

content

PRIJS OP AANVRAAG

Je merkverhaal op beeld gevangen, de producten waarin je letterlijk bloed, zweet en tranen stak, vastgelegd op een doordachte, stijlvolle en creatieve manier.

Ik kan mijn hart en ziel leggen in een ondernemersportret of productfotografie, mezelf volledig verliezen in het creëren van een verhaal dat klopt. De voorwaarde? Dat ik een oprechte match voel met het brand en de mens(en) erachter. Want die connectie die voel je nadien op beeld.

PORTFOLIO BEKIJKEN

OFFERTE AANVRAGEN

love letters:

"Woorden komen tekort, kippenvel duikt op. We kunnen naar de foto's blijven kijken en onze geweldige dag wordt zo steeds opnieuw beleefd. Isabeau, we zijn jou ontzettend dankbaar. Dat we jou hebben leren kennen, voor alle mooie herinneringen, voor jouw fijne aanwezigheid op onze bijzondere dag."

"Isabeau heeft het talent om op exact het juiste moment het knopje van haar camera in te duwen en ons vast te leggen zoals we echt zijn. We voelden ons op geen enkel moment ongemakkelijk of geforceerd en zijn zo blij met het resultaat. Wij zijn fan!"

"Waaaaw, waaaaw, waaaaw! Tranen rollen over mijn wangen, zo fier op mijn boys. Prachtig hoe je onze bende in beeld bracht. Wij zoals we zijn, soms chaos, maar massa's liefde. Zo dankbaar dat ik mijn complete bende op beeld heb. Dit gaan we vaker doen. Prachtig Isabeau!"

— Astrid & Jakob

— Sarah, Wouter, Lux, Julius & Maurice

— Stephanie, Bob, Joseph, Basile & Gustave

ONTDEK MIJN WERK:

"wat je niet met woorden zegt, wordt in het juiste licht gedicht."